Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019
Απόδημοι Κρήτες

Απόπειρα εμπρησμού στην Κρύα Βρύση στο Ρέθυμνο

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 10:11


Το περιστατικό συνέβη μετά τις 3 τη νύχτα

Ένα ιδιαίτερα σοβαρό και ανησυχητικό περιστατικό συνέβη την νύχτα στον επαρχιακό δρόμο απο Σπήλι προς Αγία Γαλήνη, στην περιοχή Κρύα Βρύση.

Όπως γνωστοποίησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, άγνωστος προς το παρόν, προσπάθησε να βάλει φωτιά, αλλά ευτυχώς κάτοικος της περιοχής αντιλήφθηκε την απόπειρα εμπρησμού.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Στις 09-06-2019 στον επαρχιακό δρόμο από Σπήλι προς Αγία Γαλήνη, στην περιοχή Κρύα Βρύση και περί ώρα 03:20, έγινε απόπειρα εμπρησμού, η οποία έγινε αντιληπτή από κάτοικο της περιοχής και ενημερώθηκε η Υπηρεσία μας και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγίου Βασιλείου Ευάγγελος Καπετανάκης, οι οποίοι μετέβησαν στο σημείο άμεσα.

Η Υπηρεσία μας αξιολογεί ως εξαιρετικά σοβαρό το περιστατικό, το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας πραγματοποιεί προανάκριση σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου εκτελώντας περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή με συμβατικά αυτοκίνητα, και αναζητείται ο δράστης. Παρακαλούνται οι πολίτες οτιδήποτε αντιλαμβάνονται να ειδοποιούν την Υπηρεσία μας άμεσα στο τηλέφωνο 199».

Μοιράσου το:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someonePrint this page

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *