Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019
Απόδημοι Κρήτες

Εγκαινιάστηκε η έκθεση γυναικών επιχειρηματιών στην Πλατεία Ελευθερίας

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019 21:24


Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο άνοιξε τις πύλες της η 19η έκθεση που οργανώνει στην πλατεία Ελευθερίας ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης το βράδυ της Παρασκευής.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων και πλήθους κόσμου που ξεναγήθηκαν και περιηγήθηκαν στα περίπτερα στα οποία εκθέτουν 65 γυναίκες μέλη του συλλόγου.

Τα κρητικά προϊόντα, οικοτεχνίας και χειροτεχνίας κέρδισαν τις εντυπώσεις του κοινού καθώς πολλές είναι οι καινοτομίες και φέτος στην εκδήλωση που έγινε θεσμός.

Στην τελετή των εγκαινίων η πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Πιτσικάκη καλοσώρισε τον κόσμο και αναφέρθηκε στην έκθεση που αγκαλιάστηκε από τον κόσμο δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στο Καλοκαιρινό Ηράκλειο.

Μεταξύ άλλων στην τελετή των εγκαινίων συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Καραντινός, η πολιτευτής και γυναίκα επιχειρηματίας Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και πολλοί εκπρόσωποι φορέων.
Η τελετή των εγκαινίων περιλάμβανε μουσική και τραγούδια από τον Αντώνη Καράτζη και το συγκρότημά του.

Επίσης παραδοσιακούς χορούς από το εργαστήρι πολιτιστικής εκπαίδευσης ΕΡΩΤΟΚΡΗΤΕΣ.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, της ΟΕΒΕΝΗ, της Αναπτυξιακής Ηρακλείου και της Εκπαιδευτικής – Αναπτυξιακής ΠΛΟΗΓΟΣ.
Την έκθεση, που θα διαρκέσει ως 4 Αυγούστου, πλαισιώνουν, κάθε βράδυ, παράλληλες εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τα ήθη και έθιμα του τόπου μας.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 28 Ιουλίου 2019 περιλαμβάνει:

7.30 – 8.30

Μαγειρική με μαγγίρι για παιδιά. Προσφορά της εταιρείας ΜΑΓΓΙΡΙ

8.30μ.μ.-10μ.μ.

Μουσική και τραγούδια από κρητικό συγκρότημα με τους: Κωνσταντίνο Ζερβό λύρα, Κωσταντίνο Σκουτέλη Λαούτο, Στέλιο Ανετάκη μαντολίνο και Νίκο Μακριδάκη Λαούτο

Μοιράσου το:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someonePrint this page

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *