Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017
Απόδημοι Κρήτες

Η Βρετανίδα «βασίλισσα» της γαστρονομίας εκθειάζει την Κρητική κουζίνα!

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 17:00

Gizzi_DSC_9159

Μια ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα «πρέσβειρα» του κρητικού γαστριμαργικού τουρισμού, στη Βρετανία.

Ο λόγος για την 37χρονη Gizzi Erskine, δημοσιογράφο, παρουσιάστρια και παραγωγό τηλεοπτικών εκπομπών με αντικείμενο την υψηλή μαγειρική. Η ίδια η Erskine με ανώτατες σπουδές στη γαστρονομία γευσιγνωσία και οινογνωσία, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην πατρίδα της, με μεγάλο αριθμό φανατικών φίλων, καθώς έχει παρουσιάσει εκπομπές γαστρονομικού ενδιαφέροντος στα τηλεοπτικά δίκτυα Channel 4 και ΙΤV. Λόγω του νεαρού της ηλικίας της αλλά και του προσωπικού της στιλ, είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο target group των συνομηλίκων της αλλά και νεότερων ατόμων.

Αν και η ίδια δηλώνει θαυμάστρια και οπαδός της πανκ ροκ μουσικής, ωστόσο ενδυματολογικά ακολουθεί το ύφος των 60’s κάνοντας πολλούς, λόγω των vintage εμφανίσεων της στην οθόνη και στην καθημερινότητά της, να την παραλληλίζουν με την Οντρεϊ Χέμπορν της «υψηλής μαγειρικής».

Σήμερα, η Gizzi Erskine συνεργάζεται με την βρετανική εφημερίδα «The Independent», για λογαριασμό της οποίας θα γράψει τις γαστριμαργικές – και όχι μόνο – εντυπώσεις της από την Κρήτη.

Βεβαίως, θεωρείται δεδομένο ότι θα μοιραστεί τις εμπειρίες της με τους φίλους της στο youtube όπου διατηρεί κανάλι αλλά και στο instagram.

H Erskine βρίσκεται ήδη στην Κρήτη όπου πιθανότατα θα παραμείνει μέχρι τις 17 Ιουνίου, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει λεπτομερές πρόγραμμα για τα μέρη που θα επισκεφθεί.

Το σίγουρο είναι ότι η Βρετανίδα δημοσιογράφος βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην Ελούντα, ανεβάζοντας φωτογραφίες και στιγμιότυπα της παραμονής της στις προσωπικές της ιστοσελίδες στα social media, στα οποία να σημειωθεί ότι είναι ιδιαίτερα ενεργή.

Τις τελευταίες ώρες, «ανεβάζει» φωτογραφίες με παραδοσιακούς μεζέδες της Κρήτης, αλλά χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες, προκαλώντας την περιέργεια και το ενδιαφέρον των φίλων της.

Dolmades and Anthous. (Stuffed vine leaves and courgette flowers. Warm. Citrus. Savoury. One of the nicest things I've eaten here. #cretanfood

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gizzi Erskine (@gizzierskine) στις

Sardines

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gizzi Erskine (@gizzierskine) στις

No meze(ING) about.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gizzi Erskine (@gizzierskine) στις

Μέρος από τα έξοδα της παραμονής της στην Κρήτη θα καλυφθεί από τον ΕΟΤ δεδομένου ότι οι εντυπώσεις της και η κριτική της θα καταγραφούν και θα διαδοθούν στο κοινό της.

Το σίγουρο είναι ότι η βρετανίδα δημοσιογράφος βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην Ελούντα, ανεβάζοντας φωτογραφίες και στιγμιότυπα της παραμονής της στις προσωπικές της ιστοσελίδες στα social media, στα οποία να σημειωθεί ότι είναι ιδιαίτερα ενεργή. Τις τελευταίες ώρες, «ανεβάζει» φωτογραφίες με παραδοσιακούς μεζέδες της Κρήτης, αλλά χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες, προκαλώντας την περιέργεια και το ενδιαφέρον των φίλων της.

Μέρος από τα έξοδα της παραμονής της στην Κρήτη θα καλυφθεί από τον ΕΟΤ δεδομένου ότι οι εντυπώσεις της και η κριτική της θα καταγραφούν και θα διαδοθούν στο κοινό της.

Η ενέργεια θεωρείται ότι εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της χώρας και της Κρήτης ειδικότερα, με στόχο την ενίσχυση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού όπως είναι εν προκειμένω ο γαστριμαργικός.

Some sunshine, some rose, some sea and some great food and chat and I'm all…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gizzi Erskine (@gizzierskine) στις

Πηγή: protothema.gr

Μοιράσου το:Share on Facebook25Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someonePrint this page

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *