Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019
Απόδημοι Κρήτες

Εκ νέου υποψηφιος με τον Γιάννη Σγουρό ο Νίκος Ανδρουλακάκης

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 16:26

΄

Εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό του Πρώην Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, “Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής”, είναι ο Νίκος Ανδρουλακάκης πρώην Αντιπεριφερειάρχης Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. H εμπειρία του, η άρτια επιστημονική του κατάρτιση και η επί πολλά χρόνια ενασχόληση του με τα κοινά, εγγυώνται μια επιτυχημένη πορεία στο νέο αγώνα που έχει ξεκινήσει για τις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019.
Ανδρουλακάκης Νικόλαος
πρώην Αντιπεριφερειάρχης Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στην Περιφέρεια Αττικής
Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Υπήρξε αθλητής του μπάσκετ και έπαιξε στις ομάδες Ηλυσιακό, Παπάγου και Γκυζιακό.
Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γεωπληροφορική και διδακτορικό στη Σχολή Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του ΕΜΠ.
Από το 1984 μέχρι και σήμερα εργάζεται σαν στέλεχος στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών με αντικείμενα σχετικά με την Πληροφορική και την Γεωπληροφορική.
Από το 2007 έως το 2009, εργάστηκε στο Γραφείο του Νομάρχη Αθηνών Γιάννη Σγουρού, ως σύμβουλος Πληροφορικής.
Από το 2011 μέχρι το 2015 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) ως εκπρόσωπος της ΕΝΠΕ.
Από το 2011 έως το 2014 διετέλεσε μέλος των Επιτροπών Παρακολούθησης Επιχειρησιακών προγραμμάτων, ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ, ΕΠΕΡΑ, ΕΠΑΝΑΔ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ
Το 2016 εκλέχθηκε μέλος της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ)
Παράλληλα, στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την εκπαίδευση και τη συγγραφή βιβλίων. Συγκεκριμένα, έχει εργαστεί ως εργαστηριακός συνεργάτης στα ΤΕΙ Χαλκίδας και Αθηνών, ως εισηγητής στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και ως εισηγητής του ΕΚΕΠΙΣ. Σήμερα ασχολείται κυρίως με εξ αποστάσεως εκπαίδευση και εκπαίδευση ενηλίκων, θέματα τα οποία έχει αντιμετωπίσει στη διδακτορική του διατριβή.
Έχει γράψει 5 βιβλία σχετικά με την Πληροφορική και τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών και έχει δημοσιεύσει πλήθος εργασιών και μονογραφιών σε διεθνή συνέδρια και περιοδικά. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (HELLASGI) και μέλος του συλλόγου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

Μοιράσου το:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someonePrint this page

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *