Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019
Απόδημοι Κρήτες

Η Ρένα Βασιλάκη υποψήφια με το Νέα Δημοκρατία στο Νότιο τομέα

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 16:37


Στις 7 Ιουλίου διεκδικούμε τα καλύτερα που αξίζουμε και δεν αλλάζουμε μόνο σελίδα, αλλάζουμε και νοοτροπία. Δημιουργούμε ένα κράτος που ακούει τον πολίτη, καλύπτει τις ανάγκες του, δίνει λύσεις στα προβλήματά του και στρέφεται με γνήσιο ενδιαφέρον σε όλα εκείνα τα θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητά του. Στις 7 Ιουλίου έχουμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα τα λόγια και οι υποσχέσεις να γίνουν επιτέλους πράξεις.
Βιογραφία
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Η επαφή μου με τη Δημόσια Διοίκηση έχει ως αφετηρία το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Κατά τη διάρκεια της τριαντάχρονης θητείας μου και περνώντας μέσα από μία σειρά νευραλγικών θέσεων ευθύνης που υπηρέτησα με ήθος και συνέπεια, γνώρισα τον πολυδιάστατο χώρο της Ναυτιλίας.
Από το 2004 μέχρι σήμερα, διαχειρίστηκα με επιτυχία τον απαιτητικό τομέα των Δημοσίων Σχέσεων των Ιδιαιτέρων Γραφείων τεσσάρων Υπουργών. Παράλληλα διετέλεσα Πρόεδρος των Ετεροδημοτών της Νέας Δημοκρατίας. Το 2006 εξελέγην Νομαρχιακή σύμβουλος Πειραιά και το 2010 έλαβα την πρώτη θέση σε σταυρούς ως Περιφερειακή σύμβουλος στο Νότιο Τομέα Αθηνών. Το 2009 ως ενεργός πολίτης έθεσα υποψηφιότητα για το βουλευτικό αξίωμα στη Β’ Πειραιώς με τη Νέα Δημοκρατία. Επιπλέον, υπήρξα μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για τρεις θητείες μέχρι και το 12ο Συνέδριο του κόμματος το Δεκέμβριο του 2018.
Λόγω της καταγωγής μου από την Κρήτη,ήμουν ενεργό μέλος από δεκαοκτώ ακόμη ετών στα Δ.Σ. της Παγκρητίου Ενώσεως, του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου και της Ενώσεως Γυναικών Κρήτης.
Η κοινωνική μου δράση ήταν και είναι έντονη καθότι υπήρξα Γενικός Γραμματέας της Εταιρείας φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για δεκαπέντε συνεχόμενα έτη. Διετέλεσα επιπλέον πρόεδρος εξελεγκτικής επιτροπής του αθλητικού σωματείου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».
Ξεχωριστός σταθμός αυτής της διαδρομής και σημαντική στιγμή στη ζωή μου, αποτελεί η ίδρυση των Αθηναίδων, τμήματος των Daughters of Penelope του γυναικείου τμήματος του μεγαλύτερου Ελληνοαμερικανικού οργανισμού των AHEPA όπου έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος.

Μοιράσου το:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someonePrint this page

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *