Σάββατο 19 Αυγούστου 2017
Απόδημοι Κρήτες

Η επιχείρηση που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε μεγάλη διεθνή έκθεση στο Άμστερνταμ

Τρίτη 2 Μαΐου 2017 17:35

2193758

Την ώρα που η οικονομική κρίση έχει πλήξει (και) τις ελληνικές επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να μπαίνουν «λουκέτα» σ’αυτές σε καθημερινή βάση, υπάρχουν κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις, ήτοι επιχειρήσεις που όχι μόνο αντιστέκονται στην κρίση, αλλά μάλιστα καταφέρνουν να προοδεύουν, παρά τους δύσκολους καιρούς, που διανύει η χώρα.

Μία από αυτές είναι η Center Plus, κατασκευάστρια εταιρεία των γνωστών φίλτρων νερού OLYMPUS, η οποία μάλιστα αναμένεται τον προσεχή Οκτώβρη να «μετακομίσει» στο Άμστερνταμ.

Όχι φυσικά μόνιμα, αλλά για τις ανάγκες της μεγαλύτερης έκθεσης φίλτρων και συστημάτων καθαρισμού του νερού, που θα διεξαχθεί στην ολλανδική πρωτεύουσα από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου του 2017.

Στη διεθνή έκθεση, που διεξάγεται ανά δύο χρόνια, η Center Plus, της οικογένειας Γιάννη Γιώτη, θα είναι η μοναδική ελληνική κατασκευάστρια εταιρεία φίλτρων νερού (δεν υπάρχει αντίστοιχη στην ανατολική μεσόγειο και τα βαλκάνια) και ως εκ τούτου θα επωμιστεί την… τιμητική ευθύνη της εκπροσώπησης τη χώρα μας στη μεγάλη αυτή έκθεση.

Μοιράσου το:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someonePrint this page

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *