Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019
Απόδημοι Κρήτες

Επικίνδυνες λακκούβες στον ΒΟΑΚ χωρίς σήμανση! (φωτο)

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 10:30


Αυτές τις ημέρες μετά τις ισχυρές βροχοπτώσεις δεν έφταναν οι μικρές ή μεγάλες κατολισθήσεις, αλλά στην άσφαλτο και της λεγόμενης «εθνικής οδού» ή ΒΟΑΚ, εμφανίστηκαν και μεγάλες λακκούβες.

Λακκούβες που εαν πέσει μέσα ένα όχημα – στην καλύτερη των περιπτώσεων – θα την βγάλει με σκασμένο λάστιχο.

Δυο τέτοιες λακκούβες εντόπισε το πρωί της Κυριακής αναγνώστης του Flashnews.gr και διαβάστε πως περιγράφει ο ίδιος την συνέχεια:

«Το πρωί πηγαίνοντας Ρέθυμνο από Χανιά, είδα στην περιοχή Καβρου δύο πολύ επικίνδυνες λακούβες που ευτυχώς αυτή τη φορά «δε τίμησα». Λέω αυτή τη φορά, γιατί πριν δύο χρόνια ακριβώς λίγα μέτρα πιο κάτω από είχα μπει σε μια παρόμοια λακούβα (όπου έκλεισε μονο μετά την δημοσίευση που είχα κάνει μέσω του site σας) όπου μου έσκασε ένα ελαστικό, στραβωσε η ζάντα μου έσπασε ένα αμορτισέρ, χωριά την ταλαιπωρία που υπέστη ο ίδιος και η οικογένεια μου.

Χθες μάλιστα φίλος μου είπε ότι πριν δύο μέρες μπήκε στην λακούβα που υπάρχει τώρα και έσκασαν και τα δύο λάστιχα της μιας πλευράς!!
Σήμερα λοιπόν έκανα κάτι ακόμη. Επικοινώνησα με την Τροχαία του ΒΟΑΚ, τους ενημέρωσα για τις λακούβες και την θέση τους (μάλιστα μου είπαν πως γνωρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα εκεί) και ζήτησα να τοποθετηθεί κάποια ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ για τους οδηγούς. Αυτό έγινε περί τις 11:00 το πρωί.

Στις 23:00 το βράδυ που περνούσα πάλι από το σημείο ΔΕΝ υπήρχε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ σήμανση για τις λακούβες, πάρα τις διαβεβαιώσεις.

Μοιράσου το:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someonePrint this page

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *