Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019
Απόδημοι Κρήτες

Σύλλογος Κρητών Πάτρας-Αποκριάτικος χορός

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 20:15

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο Αποκριάτικος Χορός του Συλλόγου των Κρητών Πάτρας «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ», την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, στην κατάμεστη από τους Κρητικούς και τους φίλους τους αίθουσα του κοσμικού κέντρου «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ».

Στο χορό παραβρέθηκε o Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Φοιτητών Πάτρας «Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ» Μανώλης Κορναράκης και σύσσωμο το Δ.Σ., μέλη του Συλλόγου Κρητών Πάτρας «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» και «Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ» και πολλοί συμπολίτες μας φίλοι του Συλλόγου.

Μετά το σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου Στέλιου Τσιμπλοστεφανάκη, ακολούθησε Κρητικό γλέντι με τους μουσικούς:

Στριλιγκά Γιώργο, λύρα – τραγούδι
Κακλή Γιάννη, λαούτο – τραγούδι
Σταυρουλάκη Μιχάλη, λαούτο – τραγούδι
Μιχελάκη Κωστή, κιθάρα
Το χορό άνοιξαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου που καταχειροκροτήθηκαν για τις χορευτικές τους επιδόσεις και το θέαμα που παρουσίασαν. Τη διδασκαλία των χορών και την οργάνωση των χορευτικών παιδικών τμημάτων έχουν αναλάβει από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα ο Στέλιος Τσιμπλοστεφανέκης, η Ελπίδα Παπαδοπούλου – Σταγάκη και η Μαριλένα Βδοκάκη, φάνηκε δε στην πράξη ότι οι κόποι τους έφεραν άριστα αποτελέσματα.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα που ανέβασε ακόμη περισσότερο τη διάθεση των συνδαιτυμόνων με αποτέλεσμα το γλέντι να συνεχιστεί με αμείωτο κέφι μέχρι το πρωί.

Μοιράσου το:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someonePrint this page

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *