Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019
Απόδημοι Κρήτες

Σύλλογος Κρητών και Φίλων Κρήτης Αγίας Παρασκευής Αττικής-Τακτική Γενικη΄Συνέλευση

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 21:33

 

Αριθ. Πρωτ. 3 / 2019
Αγία Παρασκευή 15 / 03 / 2019

Προς : Τα μέλη του Συλλόγου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κρητών και Φίλων Κρήτης Αγ.Παρασκευής Αττικής, σύμφωνα με το καταστατικό του προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής, στην οδό Αγ. Ιωάννου 27, στις 31/03/2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ. μέχρι 4:00 μ.μ. με θέματα ημερησίας διάταξης :
– Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
– Οικονομικός απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
– Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ.
– Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ. και Εφορευτικής Επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής — Αρχαιρεσίες.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία η Γ.Σ. και οι εκλογές θα γίνουν την επομένη Κυριακή 7 / 4, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.
Επειδή δεν αναμένεται να υπάρχει απαρτία από την πρώτη Κυριακή, η Γ.Σ. και οι εκλογές θα γίνουν στις 7/04/2019.
Στη Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν και αυτό μόνο αυτοπροσώπως και υπολογίζονται για την απαρτία και την πλειοψηφία όλα τα τακτικά και ταμειακώς εντάξει μέλη και υπό την προϋπόθεση ότι η εγγραφή τους στο Σύλλογο έγινε 10 τουλάχιστον ημέρες πριν από τη σύγκληση της Γ.Σ. (άρθρο 8 παράγρ. 6 κ.α.) . Τα Επίτιμα και Ομότιμα μέλη, καθώς και οι Φίλοι, μπορούν να παρίστανται στη Γ.Σ., όμως δεν έχουν δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
(άρθρο 5 παράγρ. 6 κ.α.)
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. θα πρέπει να έχουν εγγραφεί στο Σύλλογο τουλάχιστον 6 μήνες πριν από την ημερομηνία των εκλογών, να είναι ταμειακά εντάξει και να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας στον Πρόεδρο ή τη Γραμματέα του Συλλόγου για καταγραφή στο Πρωτόκολλο το αργότερο μέχρι 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία των εκλογών (άρθρο 9 παραγ. 7 και 9 κ.α.) ( έως 27/03/2019 )
Απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπατριώτες και ιδιαίτερα στους νέους που έχουν και διάθεση για δουλειά να πλαισιώσουν το Δ.Σ. όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητες μας αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις
αρχαιρεσίες.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
Αδαμάντιος (Μάκης) Κρασανάκης

Πληροφορίες : 6937002524, 6977817452

 

Μοιράσου το:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someonePrint this page

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *