Σάββατο 20 Απριλίου 2019
Απόδημοι Κρήτες

Σύλλογος Κρητών Ανθούσας Γέρακα Παλλήνης-Πραγματοποίηση ετήσιου χορού

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 22:51

Για μια ακόμη χρονιά ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε τον Ετήσιο Χορό στο Κέντρο Αόρη το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019.Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την κρητική κουζίνα και γλέντησαν παραδοσιακά.

Η βραδιά ξεκίνησε με τη βράβευση των παιδιών μελών του Συλλόγου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στη συνέχεια έγινε η εθιμοτυπική Κοπή της Πίτας και η παρουσίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας. Το μουσικοχορευτικό μέρος της εκδήλωσης ξεκίνησε με το Συγκρότημα του Μ.Κουνάλη στη μουσική και με τα χορευτικά μας τμήματα ,τα οποία μας παρουσίασαν τοπικούς χορούς .Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι τέως Πρόεδροι άνοιξαν το χορό και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες .

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Παλλήνης ,κος Ζούτσος Αθ., ο Βουλευτής Ένωσης Κεντρώων, κος Κουτουλάκης Γ., ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κος Σμέρος Κ., οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Μπάρπας Γ., Πυργιώτης Α., Μπαξεβάνης Δ. και Ζινέλλη Π. οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κύριοι Λιακόπουλος Α., Αβαρκιώτης Φ., Μουρτζιάπης Γ. και Τζιτζικάκη Α. και ο Τοπικός Σύμβουλος Παλλήνης, Μπριλάκης Δ.., ο Διοικητής του ΑΤ Παλλήνης, κος Δήμος Γρ.. Ο Πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως κος Μαριδάκης Γ ,η Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Παλλήνης Καντζας Γλυκών Νερών «Το Κρι Κρι» , κα Κακουλάκη Μ. ,ο Προέδρος του Συλλόγου Κρητών Χολαργού Παπάγου «Ο Ψηλορείτης», η Πρόεδρος του Συλλόγου «Αγία Γαλήνη», κα Φωτάκη Μ., ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αιγάλεω «Η Κρητική Αναγέννηση» κος Κλεισαρχάκης Αν. , ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Μυλοποταμιτών Μανώλης Κυρίμης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Δήμου Παλλήνης κος Παπαγεωργίου Κων..

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που μας στήριξαν με την παρουσία τους και το κρητικό κέντρο Αόρη για την άψογη εξυπηρέτηση και την άριστη συνεργασία.

Μετά Τιμής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΗΦΗΣ ΔΡΑΜΗΛΑΡΗΣ ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΚΑΚΗ

Μοιράσου το:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someonePrint this page

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *