Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019
Απόδημοι Κρήτες

Η Ένωση Κρητών Αγίων Αναργύρων ετοίμασε ένα τραπέζι αγάπης

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 21:13


Η Ένωση Κρητών Αγίων Αναργύρων ετοίμασε ένα τραπέζι αγάπης με πλούσια κρητικά εδέσματα, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, για τους συνανθρώπους μας, που η χαλάρωση και η διασκέδαση δεν είναι εφικτή, λόγω των σοβαρών οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν.
Η μοναδική κρητική φιλοξενία σύσσωμου του ΔΣ των Κρητών Αγίων Αναργύρων, ήρθε να ζεστάνει μια κρύα νύχτα, όπου το κέφι, η ζωντάνια και η μουσική μας έκαναν όλους μια παρέα.
Επίσης πάνω από 80 μερίδες φαγητού προσφέρθηκαν στο Συσσίτιο, καλύπτοντας τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, που η κατάσταση της υγείας τους δεν τους αφήνει την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις. Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου το προσωπικό από την Υπηρεσία Κατ΄οίκον Βοήθεια διένειμε τα γεύματα στους πολίτες που υποστηρίζονται από την παραπάνω υπηρεσία.
Πολλά θερμά συγχαρητήρια αξίζει να αποδοθούν στην Ένωση Κρητών Αγίων Αναργύρων και το Διοικητικό Συμβούλιο για την διοργάνωση και την υλοποίηση αυτής της βραδιάς, που το χαρακτηριστικό της ήταν το κέφι και η διάθεση για προσφορά.

Μοιράσου το:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someonePrint this page

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *