Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019
Απόδημοι Κρήτες

O δραστήριος Κανετάκης Γιώργος υποψήφιος στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού

Τρίτη 23 Απριλίου 2019 20:58

Αγαπητοί φίλοι μου..
Τον Μάιο του 2019 είναι οι Δημοτικές εκλογές, στις οποίες θα είμαι διαθέσιμος στους δημότες της Δάφνης & του Υμηττού για να με κρίνουν για την επιλογή μου.

Εδώ και 15 χρόνια προσέφερα τις υπηρεσίες μου μέσα από τα θεσμικά όργανα των Συλλόγων Γονέων και στον Δήμο μας εθελοντικά. Αυτή την στιγμή θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω ακόμα περισσότερα υπηρετώντας τον Δήμο μας.
Αποφάσισα λοιπόν να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση, το επιζητώ με γνήσια διάθεση να εμπλακώ στα κοινά, να προσφέρω κάτι από τον εαυτό μου στον τόπο μου.
Εάν κάτι που αξίζει πιο πολύ από όλα να ασχοληθείς είναι με τα προβλήματα των Δημοτών. Πως θα νικήσεις την καθημερινότητα και τα προβλήματα που μας απασχολούν.
Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή να αυτοπροβληθώ, έτσι και αλλιώς η Δάφνη μας και ο Υμηττός μας είναι μια μικρή πόλη που όλοι είμαστε γνωστοί. Και, βέβαια, ούτε ήμουν τόσο άσχετος με τα αυτοδιοικητικά, αφού για πολλά χρόνια συμμετέχω στα κοινά, στις συνεδριάσεις σε επιτροπές του Δήμου μας, στο κοινωνικό φροντιστήριο, στο κοινωνικό φαρμακείο, στο Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), στον εθελοντισμό με την πραγματοποίηση διαφόρων δράσεων, όπως οι αιμοδοσίες, οι λαμπαδηδρομίες, διαμοιρασμών τροφίμων και με δράσεις αλληλεγγύης κ.α.
Ξεκινώντας από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης, σαν Αντιπρόεδρος, έπειτα για επτά συναπτά έτη Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου Δάφνης, καθώς επίσης τέλος Προέδρος του Συλλόγου Γονέων του 2ου ΓΕΛ Δάφνης.
Παράλληλα για δύο θητείες πρώτα σαν Ειδικός Γραμματέας και κατόπιν σαν Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων, προσέφερα τις υπηρεσίες μου σε όλους τους γονείς-μέλη της Ένωσης Γονέων Δάφνης Υμηττού και σε δράσεις αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας.
Μέσα από την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μέσα από την Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (ΔΕΠ), μέσα από την Επιτροπή Ισότητας των φύλων (Δ.ΕΠ.ΙΣ).
Η μέχρι σήμερα πορεία μου, οι όποιες επιτυχίες και τα όποια λάθη μου, είναι αυτονόητο να μπαίνουν καθημερινά στην κρίση του πολίτη.
Εξάλλου, αυτός είναι που τελικώς αποφασίζει σε ποιον επιθυμεί να δώσει τη δυνατότητα να συμμετέχει και να προσφέρει στο δήμο μας.
Οι προκλήσεις, όπως και οι προσκλήσεις, πρέπει να απαντώνται.
Ως άνθρωπος και ως ενεργός δημότης, έχω την υποχρέωση να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των συμπολιτών μου.
Τον Μάιο του 2019, μαζί με μια ομάδα νέων ανθρώπων που δεν συμβιβάζονται με συμβατικές και «προκατασκευασμένες» λύσεις, θα διεκδικήσουμε τον Δήμο Δάφνης Υμηττού, για να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το επιτυχημένο έργο της σημερινής διοίκησης.
Θέλω να ευχαριστήσω όσους με εμπιστεύτηκαν και με επέλεξαν ώστε να βοηθήσουμε τον συνδυασμό «η πόλη μάς ενώνει» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αναστάσιο Μπινίσκο να γίνει ο επόμενος Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού.

Το οφείλουμε λοιπόν δημότες μας και στους εαυτούς μας.
Αξίζει να παραδώσουμε έναν καλύτερο Δήμο στα παιδιά μας!!

Η τελευταία λέξη ανήκει στους πολίτες και αυτοί θα κρίνουν την επιλογή μας…γιατί η πόλη μάς ενώνει και γιατί η πόλη μας αξίζει!!!

Γεώργιος Θ. Κανετάκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
« η πόλη μάς ενώνει »

Μοιράσου το:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someonePrint this page

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *