Σάββατο 20 Ιουλίου 2019
Απόδημοι Κρήτες

Ο Ανδρουλάκης Ανδρέας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Ολγα Χριστινάκη στο Δήμο Δάφνης Υμηττού

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 14:59

Γεννήθηκα στην Κρήτη και κατοικώ στη Δάφνη. Είμαι απόφοιτος πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος  μεταπτυχιακού τίτλου από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από το 2004 έως το 2017 υπηρέτησα ως καθηγητής πληροφορικής σε πλήθος σχολείων μεταξύ αυτών και σε σχολεία του δήμου μας. Έχω εργαστεί ως εκπαιδευτικός πληροφορικής στις περισσότερες δομές εκπαίδευσης ενηλίκων (ΙΝΕΠ – Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης), ΙΕΚ,ΚΕΚ,ΚΕΕ (Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων) κτλ.

Εργάστηκα στην Εθνική Βιβλιοθήκη συμβάλλοντας στη μετάβασή της  στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Με πρωτοβουλία μου έχουν πραγματοποιηθεί προγράμματα δωρεάς υπολογιστών σε σχολεία του δήμου μας από την Εθνική Βιβλιοθήκη. Από το 2018 εργάζομαι στο τμήμα Καινοτομίας & Βέλτιστων Πρακτικών του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Έχω βραβευθεί σε διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ιστοσελίδας και ρομποτικής.

Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Βαρδάκη και έχουμε δύο παιδιά.

Πεποίθησή μου είναι ότι αν θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι πρέπει να πάψουμε να είμαστε «ιδιώτες» και να δημιουργήσουμε μια νέα συλλογική ταυτότητα όπου η γνώση γίνεται σχεδιασμός και ο σχεδιασμός έργο.

Μοιράσου το:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someonePrint this page

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *